Dış Paydaş Ziyareti Gerçekleştirildi

16.12.2023 13:34

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı dış paydaş ziyaretleri Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Okan TÜRK ve öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Nuray TÜRKOĞLU ile Öğr. Gör. Neslihan DEMİREL tarafından gerçekleştirildi. Muş Sultan Alparslan Havalimanı'na gerçekleştirilen ziyarette Havalimanı Müdürü Sayın Saim ŞENTÜRK, Muş Sultan Alparslan Havalimanı THY Müdürü Sayın Mesut AYBAKAN ve Muş Sultan Alparslan Havalimanı HAVAŞ İstasyon Şefi Sayın Bekir İNCİ ile görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmeler sırasında Muş Alparslan Üniversitesi'nde gerçekleştirilmesi düşünülen seminerler ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan Havalimanı Gezisi ele alındı. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Saim ŞENTÜRK'e, Sayın Mesut AYBAKAN'a, Sayın Bekir İNCİ'ye ve Muş Sultan Alparslan Havalimanı'nın değerli personellerine teşekkür ederiz.