Suluca Köyü İlkokulu Öğrencilerinden Ziyaret

07.12.2022 18:48

Üniversitemiz İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü programı öğretim elemanları ve öğrencilerinin gayretleriyle üniversitemize ziyaret gerçekleştiren Suluca Köyü İlkokulu'nun hevesli öğrencilerini ağırladık. Mock-Up uygulama sınıfımıza gelen minik öğrencilerimize bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Aykut Kaan EREN eşliğinde kabin ortamı gösterildi ve ardından Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı öğrencileri tarafından güvenlik anonsu gerçekleştirildi. Gerçek bir uçuş ortamını aratmayacak etkinlikler düzenlenerek Suluca Köyü İlkokulu öğrencilerimizin merak ettiği konular cevaplandırıldı ve havacılık alanında bilgilendirmeler yapıldı. Kıymetli öğrencilerimize başarılarının devamını dileyerek elimizden gelen her şeyi yapacak olmanın gururunu bizlere yaşatan Suluca Köyü İlkokulu öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.